Onderhoud aan een Oldtimer

Waar je een normale, standaard auto natuurlijk eenvoudigerwijs naar de garage brengt voor een grote beurt of wanneer de auto kapot is, zit dat met een Oldtimer toch iets ingewikkelder. Niet iedere garagehouder bezit namelijk over de juiste kennis en juiste onderdelen om jouw unieke Oldtimer op te knappen. Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor en Oldtimer vaak hoger. Veel liefhebbers van Oldtimers doen het daarom zelf of brengen hun Oldtimer naar een garage die gespecialiseerd is in klassieke auto’s. Dan weet je namelijk zeker dat het goed gebeurd. Ook bij ons kun je terecht voor onderhoud aan je Oldtimer. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en kunnen er daarom voor zorgen dat je Oldtimer in topconditie blijft. Voor je het weet rijd je weer heerlijk rond in je prachtauto en hoef je je niet druk te maken om eventuele gebreken.

 

Specialisten die weten waar ze mee bezig zijn

Onze medewerkers zijn al jarenlang ervaren in het werken met klassieke auto’s. Zij zullen er daarom ook geen moeite mee hebben jouw Oldtimer van passend onderhoud te voorzien. Of je er nu nieuwe onderdelen geïnstalleerd moeten worden, de auto een grote beurt moet hebben of dat er mankementen verholpen moeten worden, bij ons ben je aan het juiste adres. Je kunt je Oldtimer met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment onderdelen voor verschillende klassieke auto’s. En mochten we ze onverhoopt toch niet op voorraad hebben? Dan zorgen we dat we er alsnog aan originele Oldtimer onderdelen komen. Bij ons kun je daarnaast ook terecht voor een motorrevisie voor een Oldtimer. Hierbij wordt de motor volledig uit elkaar gehaald, wordt ieder onderdeel onder de loep genomen, worden sommige onderdelen indien nodig vervangen of schoongemaakt. Dit zodat je nog zo lang mogelijk met je Oldtimer kunt rijden.

 

Ook restauratie mogelijk

Bij ons heb je naast een onderhoudsbeurt voor je Oldtimer ook de mogelijkheid om je Oldtimer volledig te laten restaureren. Hierbij word je auto volledig door onze specialisten onder de loep genomen en doen we er alles aan om jouw Oldtimer weer klaar te maken voor de weg. Zowel de binnenkant als de buitenkant van je Oldtimer wordt door onze specialisten volledig gerenoveerd zodat je er zelf zo min mogelijk werk aan het. Het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen is ‘m op te halen er mee op uit te trekken.